Në vend të kësaj, është më mirë të investoni në reklama me pagesë dhe të shfrytëzoni potencialin e Facebook. Megjithatë, përpara se të shpenzoni para, ndërtoni strategjinë e përsosur në mënyrë që të filloni të merrni ROI-në më të mirë menjëherë. Identifikimi i audiencës së synuar Përpara se të krijoni një reklamë ose postim të vetëm, duhet të dini se kë po përpiqeni të arrini. Jeni klientë baballarë beqarë mbi 30 vjeç? Po adoleshentët midis 15 dhe 19 vjeç me para të disponueshme? Ndoshta po përpiqeni të synoni Millennials ose Gen Z me interesa specifike.
Ju lejon të përcaktoni saktësisht audiencën tuaj. Mund të futni metrika Biblioteka e numrave të telefonit të ndryshme, duke përfshirë të dhëna specifike për vendndodhjen (p.sh., njerëzit në zonën më të madhe të Los Anxhelosit). Nga atje, ju mund të rregulloni faktorët tuaj bazuar në përgjigjen që merrni nga reklamat tuaja. Krijimi i përmbajtjes tërheqëse Me mediat sociale, qëndrueshmëria është thelbësore. Ndërsa nuk keni nevojë të postoni çdo ditë, duhet të postoni të paktën disa herë në javë.
Përmbajtja juaj duhet gjithashtu të ndryshojë midis tekstit, imazheve, videove dhe lidhjeve me faqet e tjera (p. sh. postimet në blog). Më e mira nga të gjitha, nuk duhet ta shkruani vetë përmbajtjen. WriterAccess ju ndihmon të përdorni një grup të madh shkrimtarësh të talentuar në të gjithë globin. Këta shkrimtarë mund të krijojnë postime në Facebook, skripta video, tema me email, faqe uljeje dhe blogje për t'ju ndihmuar të arrini dhe të lidheni me audiencën tuaj.