Mirë se vini në SalesFish Brand Marketing & Sales, Agjencia më e njëanshme strategjike e marketingut B2B , shërbimet e telemarketingut , kompanitë e telemarketingut (agjencia e shitjeve) dhe kompanitë e marketingut dixhital, që i shërbejnë Orange County, Los Angeles, San Jose, Sacramento dhe Paqësorit Veriperëndimor (Bend, Portland, Seattle). Ne i shërbejmë me kënaqësi Kalifornisë dhe të 50 Shteteve të Bashkuara!
Si mund të viheni re…nga shumë njerëz?
Pyetni Dwayne "The Rock" Johnson
Ai aktualisht ka rreth 176 milionë ndjekës vetëm në Baza e të dhënave specifike sipas industrisë Instagram. Kjo është më shumë se popullsia e kombinuar e Francës, Spanjës dhe Italisë! Nëse Shkëmbi do të ishte një komb, do të ishte vërtet i populluar!
Si është bërë ky njeri një megastar? Si u bë djali i trazuar i një familjeje që po luftonte afër varfërisë, një nga njerëzit më të njohur dhe më të dashur në botë?
Çfarë bën Dwayne Johnson më mirë se kushdo tjetër në ligën e tij?
Ka aktorë më të mirë; heronj aksioni më të mëdhenj e më të fortë. Filmat e Dwayne dhe agjentët e tij janë sigurisht thelbësore të suksesit të tij, por çfarë e bëri atë të rritet - sipas fjalëve të autorit, Jim Collins - nga i mirë në i madh?
Çelësi i suksesit të Dwayne Johnson
-