në avantazhin e tyre

Where business professionals discuss big database and data management.
Post Reply
rochon.a11.19

në avantazhin e tyre

Post by rochon.a11.19 »

Algoritmi Discover i TikTok lejon këdo (dhe çdo gjë) të zbulohet dhe markat mund ta përdorin këtë për të arritur një audiencë më të madhe , pavarësisht nga baza e tyre. Të gjithë në TikTok kanë fuqinë për të nxitur tendenca të reja të blerjeve, kjo është arsyeja pse platforma po krijon mundësi të reja biznesi .

"Highlight" po vjen në TikTok
TikTok ka lançuar funksionin e ri "Promote" , i cili është ekuivalenti i "Highlight" të Facebook . Kompania, muajt e fundit, e ka testuar funksionin me disa profile të zgjedhura dhe tani ka vendosur ta zbatojë atë globalisht, në mënyrë që t'u lejojë kompanive të arrijnë më shumë njerëz dhe të rrisin komunitetin e tyre me videot e TikTok.

TikTok promovon postimet
Burimi: Wersm
Falë kësaj veçorie, të gjithë Krijuesit mund të transformojnë të dhënat e telemarketingut çdo video organike të TikTok në një reklamë, direkt brenda aplikacionit, shpejt dhe lehtë. Natyrisht, Insights do të jetë i disponueshëm për të kuptuar progresin e fushatës suaj.

Lajme Facebook
Facebook Messenger mbush 10 vjeç
Facebook Messenger mbush 10 vjeç , kjo është arsyeja pse kompania ka vendosur të lançojë funksione të reja argëtuese për përdoruesit e saj.

facebook messenger mbush 10 vjeç
Burimi: Wersm
Midis tyre gjejmë mundësinë e nisjes së sondazheve argëtuese në bisedat në grup dhe dhënies së dhuratave për ditëlindje me Facebook Pay (vetëm në SHBA). Për më tepër, ngjitëse dhe efekte të reja po vijnë për ta bërë bisedën në platformë edhe më të këndshme.
Post Reply